Over mij

De Betuwse Mantelzorgmakelaar

Open, eerlijk, punctueel en betrokken.

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening bekroop mij steeds vaker een gevoel van is dit het nou? Is dit wat ik tot mijn pensioen wil blijven doen? Mijn antwoord daarop was nee, hier word ik niet gelukkig van. Automatisch kwam toen de vraag naar voren; Waar word ik dan wel gelukkig van? Ik word er blij van als ik iemand kan helpen, echt iets voor iemand kan betekenen.

In de zomer van 2020 las ik in een tijdschrift een artikel over iemand die mantelzorgmakelaar is. Ik had nog nooit van dit beroep gehoord maar door het verhaal van deze mantelzorgmakelaar was mijn interesse direct gewekt. Nadat ik meer onderzoek had gedaan en verschillende artikelen over dit beroep had gelezen, was het voor mij duidelijk. Ik wil mantelzorgmakelaar worden. Als mantelzorgmakelaar kan ik namelijk echt iets betekenen voor de mantelzorger/zorgvrager. Daarbij komt mijn organisatie- en uitzoektalent goed van pas. In september 2020 ben ik daarom gestart met de post HBO opleiding tot mantelzorgmakelaar bij Auxilium Academy. In juni 2021 heb ik mijn diploma behaald.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten en om samen met u aan de slag te gaan!

Mirella Muis

Mirella Muis betuwse mantelzorgmakelaar

Over de gemeente West Betuwe

De gemeente West Betuwe is een fusiegemeente in het zuidwesten van de provincie Gelderland. De gemeente is per 1 januari 2019 ontstaan uit een fusie van de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Kenmerkend voor de gemeente is de rivier de Linge die door de gemeente slingert en knooppunt Deil, waar de snelwegen A2 en A15 elkaar kruisen. West Betuwe heeft ongeveer 51.500 inwoners.
De 2 stadjes: Asperen en Heukelum. De 24 dorpen: Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Enspijk, Est, Geldermalsen, Gelllicum, Haaften, Heesselt, Hellouw, Herwijnen, Meteren, Neerijnen, Opijnen, Ophemert, Rhenoy, Rumpt, Spijk, Tricht, Tuil, Varik, Vuren en Waardenburg.

Klantervaringen

Via ons zorgkantoor zijn we in contact gekomen met Mirella Muis, we hadden snel telefonisch contact waarbij we goed onze vraag kwijt konden. We waren opzoek naar een nieuwe opvanglocatie voor onze dochter met specifieke aandacht en zorgondersteuning. Het was voor onszelf een lastige en tijdrovende opgave om het juiste puzzelstukje te kunnen vinden. Na het eerste contact kwam Mirella al snel met enkele passende locaties die binnen ons budget waren. Na zorgvuldige bemiddeling en afweging van onze kant hebben we gekozen voor een hele fijne locatie in Druten. Al met al zijn we heel blij met hoe alles geregeld is door Mirella!

Familie Sens, Meteren

Als mantelzorger komt er heel wat op je af. Je krijgt te maken met allerlei instanties, zoals thuiszorg, ciz, wmo, wlz, pgb, verzorgingshuizen, etc. Ook ik kreeg als fulltime mantelzorger ineens zoveel op me af, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Hoe moet ik wegwijs worden in de ingewikkelde zorgwereld? Bij een bezoek aan een Alzheimer Cafe kwam ik in contact met Mirella, zij bleek goed thuis te zijn in de wereld van zorg, zorginstanties, regeltjes, etc., etc. Ik heb haar ingeschakeld en zij heeft alles, echt alles, voor ons geregeld. Niets was haar teveel. Zij was echt ‘mijn reddende engel’.

Mw. Michielsen, Maurik

Ik werd geattendeerd door Saar aan huis op de mogelijkheid om een zorgmakelaar in te schakelen voor het regelen van een aanvraag WLZ voor mijn moeder. Ik ben zeer tevreden over het contact met Mirella Muis. Zij schakelt snel en legt alles duidelijk uit is hartelijk en geduldig en beschikt over de kennis en ervaring om de aanvraag WLZ snel en in een keer goed te laten verlopen. Ze is goed bereikbaar en bij iedere hulpvraag staat ze meteen klaar om te helpen en uitleg te geven. Mirella is naast mantelzorgmakelaar tevens clientondersteuner dus van alle markten thuis. Kortom, alle lof voor Mirella en ik wens iedereen die te maken krijgt met zorgaanvragen en zich alleen door de wirwar van informatie heen moet ploeteren een mantelzorgmakelaar zoals Mirella.

Germaine Jansen-Carron