Professionals & Werkgevers

De Betuwse Mantelzorgmakelaar

Professionals

Bent u zorgverlener? Dan weet u als geen ander dat het Nederlandse zorgstelsel niet zonder mantelzorgers kan. Door de vergrijzing in Nederland zal er de komende jaren steeds vaker een beroep worden gedaan op mantelzorgers. Maar wellicht heeft u nu al te maken met overbelaste mantelzorgers? Of mantelzorgers die de weg niet weten te vinden in het zorglandschap en hierbij wel wat ondersteuning kunnen gebruiken? Neem gerust contact met mij op. Ik kan hen ondersteunen en ontzorgen.

Werkgevers

Wist u dat 1 op de 4 werknemers naast zijn/haar betaalde baan ook mantelzorg verleent*? Heeft u zicht op deze medewerkers binnen uw bedrijf? De kans dat zij overbelast raken is vele malen groter dan dat een medewerker zonder mantelzorgtaken overbelast raakt. U kunt mij als mantelzorgmakelaar inschakelen ter ondersteuning van uw medewerkers zodat zij een betere balans ervaren tussen werk en privé.

Het voeren van een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid heeft de volgende voordelen:

  • duurzame inzetbaarheid van de medewerker door een betere werk-privé balans;
  • een toename van productiviteit en verhoging van de kwaliteit;
  • vermindering van het verzuim en behoud van betrokken medewerkers;
  • een positief imago en aantrekkelijk werkgeverschap;
  • ruimte voor committent en flexibiliteit van u als werkgever maar ook van uw medewerker;
  • kostenbesparing.

Ik kan u helpen bij het invoeren van een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

* Bron: https://www.mantelzorg.nl/onderwerpen/werk/

Klantervaringen

Ik werd geattendeerd door Saar aan huis op de mogelijkheid om een zorgmakelaar in te schakelen voor het regelen van een aanvraag WLZ voor mijn moeder. Ik ben zeer tevreden over het contact met Mirella Muis. Zij schakelt snel en legt alles duidelijk uit is hartelijk en geduldig en beschikt over de kennis en ervaring om de aanvraag WLZ snel en in een keer goed te laten verlopen. Ze is goed bereikbaar en bij iedere hulpvraag staat ze meteen klaar om te helpen en uitleg te geven. Mirella is naast mantelzorgmakelaar tevens clientondersteuner dus van alle markten thuis. Kortom, alle lof voor Mirella en ik wens iedereen die te maken krijgt met zorgaanvragen en zich alleen door de wirwar van informatie heen moet ploeteren een mantelzorgmakelaar zoals Mirella.

Germaine Jansen-Carron

Via ons zorgkantoor zijn we in contact gekomen met Mirella Muis, we hadden snel telefonisch contact waarbij we goed onze vraag kwijt konden. We waren opzoek naar een nieuwe opvanglocatie voor onze dochter met specifieke aandacht en zorgondersteuning. Het was voor onszelf een lastige en tijdrovende opgave om het juiste puzzelstukje te kunnen vinden. Na het eerste contact kwam Mirella al snel met enkele passende locaties die binnen ons budget waren. Na zorgvuldige bemiddeling en afweging van onze kant hebben we gekozen voor een hele fijne locatie in Druten. Al met al zijn we heel blij met hoe alles geregeld is door Mirella!

Familie Sens, Meteren

Als mantelzorger komt er heel wat op je af. Je krijgt te maken met allerlei instanties, zoals thuiszorg, ciz, wmo, wlz, pgb, verzorgingshuizen, etc. Ook ik kreeg als fulltime mantelzorger ineens zoveel op me af, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Hoe moet ik wegwijs worden in de ingewikkelde zorgwereld? Bij een bezoek aan een Alzheimer Cafe kwam ik in contact met Mirella, zij bleek goed thuis te zijn in de wereld van zorg, zorginstanties, regeltjes, etc., etc. Ik heb haar ingeschakeld en zij heeft alles, echt alles, voor ons geregeld. Niets was haar teveel. Zij was echt ‘mijn reddende engel’.

Mw. Michielsen, Maurik